Silverdragon Hypnosis

Om mig – bakgrund och utbildning

Jag heter Helen Haxner och är 52 år. I större delen av mitt liv har jag sökt mig själv och meningen med livet. Det har fört mig på långa inre resor. Jag gjorde min första tidigare liv regression på egen hand för över 25 år sedan och den följdes av många fler. När jag läste Michael Newtons bok Själarnas resa för 15 år senare, föll många större pusselbitar på plats. Sedan dess har jag läst mängder av böcker i ämnet och gjort en hel del egen forskning. Det ena ledde till det andra. Jag hade kämpat emot i många år men tvingades nu ge upp och lyssna på mitt team i andevärlden som sa att allt jag gjort i livet hittills hade lett
fram till detta. Att detta var mitt uppdrag och livsuppgift.

Jag har pluggat en massa saker genom årens lopp som bla resulterat i en fil kand och jobbat inom en rad områden. De senaste 17 åren har jag drivit egna företag, bla en b&b, kursgård och butik.

Jag är certifierad transpersonell hypnosterapeut, Master Hypnotherapist, MHt, via NATH, National Association of Transpersonal Hypnotherapists, som är USA:s äldsta och största organisation för Transpersonell Hypnosterapi.

Certifierad SEH (Soul Empowering Hypnosis hypnotherapist)

LBLt hypnotherapist (Livet mellan Liven Hypnosterapeut med transpersonell inriktning, förövrigt den första utbildningen som Michael Newton grundade med Dr Allen Chips innan han gick vidare och startade the Newton Institute)

Certifierad SEH leading instructor.

Idag arbetar jag mest med min egen metod Själsstärkande Hypnos® som är en sammanfattning av allt jag lärt mig och varit med om hittills, en metod som kopplar samman oss med vår själ och universum på det mest briljanta vis.

Tjänsterna jag erbjuder i dag är Själsstärkande Hypnos® och Tidigare liv regression.

Efter att ha sett vad den här hypnosmetoden har betytt för människors utveckling, både som klient och terapeut, har jag inga tvivel om att detta är en fantastisk väg att lära känna sin egen själ, livssyfte och talanger. Samt att skapa mer kärlek och magi i livet. Jag jobbar intuitivt i kontakt med mina guider, klientens själ och team. Tillsammans utforskar vi den bästa vägen för just dig till läkning och högre livskvalitet. Sessionen sker via Zoom eller besök på min praktik i mitt hem i Ripsa, utanför Nyköping.

Vad du kan förvänta dig

Att få en ökad kunskap och insikt i din egen historia, både i det här och tidigare liv. Har du mönster som går igen liv efter liv? Vad hade du bestämt dig för att göra i det här livet och har du gjort det? Vad krävs för att du ska göra det? Vad har du för själsliga kopplingar till din nuvarande familj och vänner? Har ni levt tillsammans förut? Har du ont någonstans som sjukvården inte kan förklara eller råda bot på? Har du fobier du inte kan härleda till någon speciell händelse? Svaren kan mycket väl finnas i tidigare liv. I Själsstärkande Hypnos® utgår vi från själen men även där kan vi titta på tidigare liv. Om du är osäker på vilken variant du ska välja så rekommenderar jag Själsstärkande Hypnos® då den är bredare än tidigare liv regressionen. Själen brukar guida oss rätt ändå. Lyssna på din inre röst. Du får en inspelning av sessionen som du kan lyssna på senare.

Visar alla 2 resultat