Holisthälsa

Om mig

Mitt namn är Sofia och jag är en jordnära tjej från de småländska skogarna nu boendes utanför Stockholm med min familj. Intresset för hälsa och natur har funnits med så länge jag kan minnas men tog nya höjder under min första graviditet. Jag insåg då hur viktigt det är att göra medvetna val både för mig själv och för min omgivning. Här startade mitt stora intresse för en ren livsstil med allt vad det innebär.

Jag har en vision om att se nästa generation växa upp till starka, friska och fria individer som vet hur man tar hand om sig själva inifrån och ut. Det är min stora passion att få vara en hjälpande hand och vägvisare i detta ämne. Ord som jag värdesätter högt och vill ska genomsyra min verksamhet är frihet, kärlek och glädje. Genom att våga drömma stort kan vi alla leva vårt drömliv. Det vill jag visa dig!

Bakgrund och utbildning

Jag är utbildad Hälso & Livsstilsterapeut via Holistic Health Academy där jag nu även arbetar som coach för skolans elever. Tidigare bakgrund har jag i serviceyrken och har läst naturvetenskapliga kurser på högskola. Intresset för hälsa har alltid varit högaktuellt och vid sidan av annat utbildade jag mig till kostrådgivare. Idag arbetar jag på fulltid med hälsa och har mitt absoluta drömjobb.

Vad du kan förvänta dig

Om du letar efter något helt integrerat och skräddarsytt för din specifika situation kan holistisk hälsocoachning vara rätt steg för dig. Hos mig är helhetsperspektivet fokuserat vilket innebär att flera olika delar i ditt liv vävs in i coachningen. Den fysiska aspekten såväl som den mentala och själsliga tillsammans med ditt sociala liv och miljön du befinner dig i.

Vår första session kommer att ägnas åt ditt nuvarande läge för att skapa en individuell plan som passar dina unika behov och mål. Allt för att ta reda på vad just du behöver.

Vägen till självläkning sker genom grundlig analys av din livsstil samt tung & ansiktsdiagnostik som verktyg. Här jobbar jag för att finna den grundläggande orsaken bakom dina besvär.

Vägledning sker sedan genom individanpassade förändringar såsom i kost och näring, mental träning, drömmar och målsättning samt näringstillskott, homeopati och rening på cellnivå.

Visar alla 2 resultat