Believeit

Om mig

Hejsan!
Det är jag som är Carolina – grundaren av Believeit.

Jag startade Believeit för att jag vet hur det är att inte ge sig den självkärlek och självrespekt som man förtjänar! Jag vet hur det är att tampas med låg självkänsla och sin inre kritiker. Tack vare coaching vet jag hur jag hanterar mina energikrävande tankar som tidigare inte hade något stopp. Därför blev det naturligt för mig att vända mig mot andra som behöver metoderna för att slippa energikrävande tankar och känslor som kommer med låg självkänsla. Believeit erbjuder därför motiverande och stärkande E-böcker som är fördelaktiga för att skapa ett bättre liv!

Bakgrund & utbildning

Jag är utbildad samtalscoach och har en lång erfarenhet av att vägleda, peppa och coacha andra i att nå sina mål. Detta tack vare mitt tidigare yrkesval som teamleader och kundtjänstchef. Jag har nu slagit ihop mina erfarenheter och utbildning för att börja hjälpa andra att skapa ett bättre liv fylld med självkärlek och självrespekt.

Vad du kan förvänta dig

Jag vet att med rätt metoder så har alla möjlighet att leva ett liv som man förtjänar och bli en mentalt starkare person.

Visar alla 2 resultat